Volledig
maatwerk.

Prijs op maat

Heeft jouw website speciale functionaliteiten nodig? Of wil jij graag starten met online te verkopen? Dan kunnen we jou met deze formule helpen. Volledig maatwerk voor alle noden en wensen.

Volledig
maatwerk.

Prijs op maat

  • Gemakkelijk beheerbaar
  • UX geoptimaliseerd
  • SEO optimalisatie
  • 5-sterren klantenservice
  • Incl. hosting, SSL en .be domein

WordPress

Onze websites worden gebouwd met WordPress, dat zo is ingericht dat jij de inhoud van je website gemakkelijk kan beheren. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke open source CMS op de markt.

∞ paginatypes

We houden niet van beperkingen. Het aantal pagina’s op jouw website is daarom altijd onbeperkt. In dit pakket bieden we bovendien de mogelijkheid om onbeperkt verschillende lay-outs te hanteren.

ALLEEN IN DIT PAKKET

Volledig maatwerk

Nood aan speciale functionaliteiten? Denk vb. aan ticketverkoop, een webshop, of online reservaties. We bieden complete realisaties op maat gemaakt voor jouw noden en doelstellingen.

Hoe gaan we te werk?

Dankzij onze vaste, bewezen werkwijze kunnen we zeer gericht helpen met het bouwen van een website die optimaal presteert voor jouw zaak. Resultaat. Zonder gedoe. 

1

analyse

Een goed begin is het halve werk. Daarom luisteren we tijdens de eerste kick-off meeting aandachtig naar jouw verhaal en bepalen we samen de beste oplossing.

2

Denken

We plaatsen ons in de schoenen van jouw bedrijf, én je klanten. We onderzoeken de nieuwste trends en bepalen hoe we van start gaan.

3

Creëren

Al onze verzamelde ideeën beginnnen vorm te krijgen in de stijl van jouw bedrijf. Met behulp van de juiste kleuren, typografie en illustraties nemen we de klant mee in jouw verhaal.

4

Bouwen

We zorgen niet alleen voor een mooi en functioneel ontwerp. Een feilloze technische uitwerking, goede interactie en een boeiende inhoud staan bovenaan de checklist.

5

Lanceren

Na een laatste keer testen of alle functies optimaal werken, gaan we jouw website lanceren. Let’s gooo! Maar daar houdt het nog niet op…

6

Opvolgen

We laten we je niet aan je lot over! We volgen  de website mee op, en sturen bij waar nodig. We bouwen niet alleen mooie websites. Wij bouwen websites die werken.

Check enkele sterke cases ↓

Klaar voor een
vliegende start?